fbpx

Werken bij Zorghuis Twente

Op onze drie locaties leveren wij zorg aan ongeveer 50 bewoners met een intensieve 24-uurs zorgbehoefte. Ons motto is “Tijd is aandacht”, we investeren in een ruime bezetting van bevlogen en betrokken zorgverleners om een warme relatie aan te kunnen gaan met onze bewoners. Vanuit onze holistische en nuchtere visie willen wij onze bewoners een thuis bieden dat ook echt voelt zoals thuis. We bieden uitstekende, liefdevolle zorg en willen hen zoveel mogelijk geluksmomenten meegeven.

Zorghuis de Huiskamer

Op een unieke locatie aan de rand van Denekamp, direct achter Natura Docet, ligt Zorghuis de Huiskamer. De rietgedekte villa ligt op loopafstand van het gemoedelijke en toeristische centrum van Denekamp. Vanuit de Huiskamer kijkt je uit over de landerijen. Voor een lekkere wandeling loop je vanuit de villa zo door de landelijke omgeving en naar het gezellige centrum.

Bekijk Zorghuis de Huiskamer › 

Zorghuis Scholtenhagen

Huiselijk wonen in een sfeervolle omgeving in het buitengebied van Haaksbergen? Dan is het persoonlijke Zorghuis Scholtenhagen iets voor u! Gelegen tegen het park Scholtenhagen, nabij sportvelden, een kinderboerderij en prachtige wandelmogelijkheden is dit een fijne locatie om te wonen en te genieten.

Bekijk Zorghuis Scholtenhagen ›

Zorghuis Huize Scherpenzeel

Even buiten het centrum van Goor, aan de oude hoofdweg naar Markelo, vindt je Zorghuis Huize Scherpenzeel. Deze monumentale villa uit 1913 heeft een rijke historie. Het werd gebouwd voor de Twentse textielfabrikant Jannink. Later werd het een verzorgingshuis.

Bekijk Zorghuis Scherpenzeel ›