fbpx

Verzorgende-ig of verpleegkundige

Over de locatie

Op een unieke locatie aan de rand van Denekamp, direct achter Natura Docet, ligt Zorghuis de Huiskamer. De rietgedekte villa ligt op loopafstand van het gemoedelijke en toeristische centrum van Denekamp. Vanuit de Huiskamer kijk je uit over de landerijen. Voor een lekkere wandeling loopt je vanuit de villa zo door de landelijke omgeving en naar het gezellige centrum.

Functieomschrijving

Wij zoeken voor onze locatie in Denekamp een verzorgende-IG of verpleegkundige.

Als verzorgende-IG/verpleegkundige verleen je zorg aan onze bewoners met een somatische of psychogeriatrische zorgvraag.  Je volgt daarbij het zorgplan en stelt dit waar nodig bij, in overleg met bewoner, mantelzorger en betrokken disciplines. Je biedt onze bewoners een passende dagstructuur en begeleidt hen tijdens activiteiten. Wij vinden het belangrijk dat je de bewoners écht leert kennen om zoveel mogelijk te kunnen aansluiten bij hun wensen en behoeften.

Ons team bestaat uit verpleegkundigen, verzorgenden-IG, helpenden, gastvrouwen en leerlingen/stagiaires. Ook hebben we vrijwilligers die bewoners begeleiden tijdens activiteiten.

Afhankelijk van je talenten en interesses kun je specifieke taken oppakken, hierbij kun je denken aan aandachtsgebieden zoals wondzorg, welzijn, ergonomisch werken, etc. Ook werkbegeleiding van leerlingen/stagiaires en het als EAV’er (“eerst aanspreekbare verzorgende”) coördineren van de zorg voor enkele bewoners horen bij de taken van de verzorgende-IG en verpleegkundige.

Solliciteren?

Bel onze zorgmanager Nicole Lemmink op 06-54955243 voor meer informatie of solliciteer direct.

Functie eisen

  • Je beschikt over het diploma verzorgende-IG (of gelijkwaardig) of verpleegkundige
  • Je hebt affiniteit met onze doelgroep, kwetsbare ouderen
  • Je hebt inlevingsvermogen, bent communicatief sterk en durft initiatief te nemen
  • Je bent een Team payer maar kunt ook goed zelfstandig werken en beslissingen nemen
  • Je bent bereid alle voorkomende diensten te draaien

Arbeidsvoorwaarden

Aantal uren in overleg. Inschaling conform CAO VVT, afhankelijk van ervaring en opleiding. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Nicole Lemmink.

Over ons

Op onze drie locaties leveren wij zorg aan meer dan 50 bewoners met een intensieve 24-uurs zorgbehoefte. Ons motto is “Tijd is aandacht”, we investeren in een ruime bezetting van bevlogen en betrokken zorgverleners om een warme relatie aan te kunnen gaan met onze bewoners. Vanuit onze holistische en nuchtere visie willen wij onze bewoners een thuis bieden dat ook echt voelt zoals thuis. We bieden uitstekende, liefdevolle zorg en willen hen zoveel mogelijk geluksmomenten meegeven.