fbpx

Vaste nachtdienst (verzorgende-ig of verpleegkundige)

Over Zorghuis Twente

We hebben drie mooie locaties in Twente: Zorghuis Scholtenhagen in Haaksbergen, de Huiskamer in Denekamp en Huize Scherpenzeel in Goor. De overeenkomst? Ze voelen allemaal als thuis.

Functieomschrijving

Wij zoeken voor onze locaties in Goor, Haaksbergen en Denekamp een vaste nachtdienst.

Als verzorgende-IG/verpleegkundige verleen je tijdens de nachtelijke uren zorg aan onze bewoners met een somatische of psychogeriatrische zorgvraag. Je volgt hierbij het zorgplan en communiceert met je collega’s als je merkt dat de situatie van een bewoner verandert, zodat zij (op een geschikter tijdstip) de zorg kunnen afstemmen met bewoner, mantelzorger en andere disciplines. Wij vinden het belangrijk dat je de bewoners écht leert kennen om zoveel mogelijk te kunnen aansluiten bij hun wensen en behoeften.

Ons team bestaat uit verpleegkundigen, verzorgenden-IG, helpenden, gastvrouwen en leerlingen/stagiaires. Ook hebben we vrijwilligers die bewoners begeleiden tijdens activiteiten.

In de nachtdiensten werk je overwegend zelfstandig. 

Solliciteren?

Bel een van onze Vestigingsmanagers op de locatie:

Haaksbergen

Zorghuis Scholtenhagen

Antoinette Arink

Goor

Zorghuis Huize Scherpenzeel

Henriëtte Lansink

Denekamp

Zorghuis de Huiskamer

Nicole Lemmink

Functie eisen

De nachtuil die wij zoeken herkent zich in het volgende:

  • Je beschikt over het diploma verzorgende-IG, verpleegkundige (of een gelijkwaardig diploma op minimaal mbo-3 niveau). Je bent bevoegd tot het beheren en toedienen van medicatie
  • Je hebt affiniteit met onze doelgroep, kwetsbare ouderen
  • Je hebt inlevingsvermogen, bent communicatief sterk en durft initiatief te nemen
  • Je kunt zelfstandig werken, staat stevig in je schoenen en bent in staat om bij onverwachte situaties beslissingen te nemen

Arbeidsvoorwaarden

Aantal uren in overleg. Inschaling conform CAO, afhankelijk van ervaring en opleiding. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met een van de vestigingsmanagers.

Over ons

Op onze drie locaties leveren wij zorg aan meer dan 50 bewoners met een intensieve 24-uurs zorgbehoefte. Ons motto is “Tijd is aandacht”, we investeren in een ruime bezetting van bevlogen en betrokken zorgverleners om een warme relatie aan te kunnen gaan met onze bewoners. Vanuit onze holistische en nuchtere visie willen wij onze bewoners een thuis bieden dat ook echt voelt zoals thuis. We bieden uitstekende, liefdevolle zorg en willen hen zoveel mogelijk geluksmomenten meegeven.