fbpx

Activiteitenbegeleider gezocht!

Over Zorghuis Twente

We hebben drie mooie locaties in Twente: Zorghuis Scholtenhagen in Haaksbergen, de Huiskamer in Denekamp en Huize Scherpenzeel in Goor. De overeenkomst? Ze voelen allemaal als thuis.

Coördinerend activiteitenbegeleider

Wij zoeken voor onze locaties in Goor, Haaksbergen en Denekamp een Coördinerend Activiteitenbegeleider. Op onze drie locaties leveren wij zorg aan meer dan 50 bewoners  met een intensieve 24-uurs zorgbehoefte. Ons motto is “Tijd is aandacht”, we investeren in een ruime bezetting van bevlogen en betrokken zorgverleners om een warme relatie aan te kunnen gaan met onze bewoners en hun naasten. Vanuit onze holistische en nuchtere visie willen wij onze bewoners een thuis bieden dat ook echt voelt zoals thuis. We bieden uitstekende, liefdevolle zorg en willen hen zoveel mogelijk geluksmomenten meegeven.

Als activiteitenbegeleider zorg jij samen met je collega’s uit de zorgteams, voor een waardevolle dagbesteding voor onze bewoners. Onze zorgteams bestaan uit verpleegkundigen, verzorgenden-IG, helpenden, gastvrouwen en leerlingen/stagiaires. Ook hebben we vrijwilligers die bewoners begeleiden tijdens activiteiten.

Jij wordt onze coördinator op het gebied van activiteiten voor onze drie locaties waarbij je veel vrijheid hebt om dit naar eigen inzicht in te vullen. Je maakt de jaarplanning, bedenkt en organiseert nieuwe activiteiten en coördineert de uitvoering ervan. Daarbij coach je het zorgteam en de vrijwilligers zodat zij de activiteitenplanning kunnen realiseren. Bij grotere activiteiten (bijvoorbeeld een bus-uitje) ben je zelf als begeleider aanwezig. Je bent het eerste aanspreekpunt voor vrijwilligers en coördineert hun inzet. 

Solliciteren?

Bel onze zorgmanager Nicole Lemmink op 06-54955243 voor meer informatie of solliciteer direct.

Functie eisen

Ben jij het creatieve, organisatorische talent dat we zoeken?

  • Je hebt een relevante opleiding afgerond op tenminste MBO-niveau 3 (bijv. AB, SPW, MWD, Social Work)
  • Je beschikt over eigen vervoer zodat werken in zowel Denekamp, Goor en Haaksbergen voor jou geen enkel probleem is
  • Je hebt ervaring met onze doelgroep, vnl. kwetsbare ouderen met dementie
  • Je kunt zelfstandig werken en durft initiatief te nemen
  • Je kunt goed schakelen
  • Je bent sociaal, maakt makkelijk contact en bent communicatief vaardig, met jou is het prettig samenwerken

Inschaling

16-20 uur per week, in overleg. Inschaling conform CAO, afhankelijk van ervaring en opleiding. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Nicole Lemmink (Zorgmanager), 06-54 95 52 43

Over ons

Op onze drie locaties leveren wij zorg aan meer dan 50 bewoners  met een intensieve 24-uurs zorgbehoefte. Ons motto is “Tijd is aandacht”, we investeren in een ruime bezetting van bevlogen en betrokken zorgverleners om een warme relatie aan te kunnen gaan met onze bewoners en hun naasten. Vanuit onze holistische en nuchtere visie willen wij onze bewoners een thuis bieden dat ook echt voelt zoals thuis. We bieden uitstekende, liefdevolle zorg en willen hen zoveel mogelijk geluksmomenten meegeven.